Logo

Tenkemåten som får deg til topps!

Du kan selvsagt ikke tenke deg til suksess. Suksess kommer som en konsekvens av innsats over tid. Som regel lang tid. Hvordan har det seg at noen orker å stå på og aldri gir opp når de møter motgang, mens andre stopper i første motbakke?

Kom i gang

EkspertKursekspert: Torunn Ødegård

Antall leksjonerLeksjoner: 16

TidVarighet: 70 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hva et tenkesett er
  • Forskjellen på et låst og utviklende tenkesett
  • Lederferdigheter som trenger et utviklende tenkesett
  • Hva som trigger ditt tenkesett
  • Strategier for å håndtere et låst tenkesett
  • Å ta i mot tilbakemeldinger slik at det fører til utvikling

Er du leder, er det visse ferdigheter du må ha for å lykkes. Denne kunnskapen er tilgjengelig for alle i bøker, kurs og lederutviklingsprogrammer.

Men hvis det du trenger å lære for å bli en god leder er så lett å finne, hvorfor er da noen ledere så mye mer vellykket enn andre?

I dette kurset lærer du hvordan du får til nettopp dette.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Torunn ØdegårdTorunn Ødegård

Torunn Ødegårds lange erfaring på tvers av bransjer og nivåer i privat og offentlig sektor, gjør henne sikker på at organisasjonskulturen har en avgjørende betydning for resultatoppnåelse på nær sagt alle områder i en bedrift. Ødegårds arbeid med å skape psykologisk sikkerhet på arbeidsplassen er basert på forskningen til professor Carol Dweck ved Stanford University og professor Amy Edmondson ved Harvard Business School.

Ønsker din bedrift å bli bedre på ledelse?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.