Logo

Fremtidens kundeservice

I dette kurset lærer du om hvordan ny teknologi påvirker måten vi interagerer med kundene på, og hvordan du kan sikre at all interaksjon kan bygge opp under selskapets kundesentriske forbedringskultur.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Marcus Garberg

Antall leksjonerLeksjoner: 12

TidVarighet: 70 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Kundeservice i en historisk kontekst
  • Ny teknologi og nye forretningsmodeller
  • Være i stand til å forstå behovet for kundeservice i en historisk kontekst
  • Være i stand til å forstå hvordan du kan identifisere og håndtere ulike typer kunder gjennom etablerte metoder og rammeverk
  • Være i stand til å forstå hvordan organisasjonen og kundeservicefunksjonen må jobbe sammen for å sikre trygg, effektiv og verdifull behandling av kunden gjennom hele kundereisen
  • Være i stand til å synliggjøre overfor resten av organisasjonen verdien av å samarbeide med og investere i god kundeservice

Ønsker du å forstå hvilken rolle kundeservice vil ha i fremtiden – både innad i organisasjonen og for kundene dine?

Dette kurset i kundeservice lærer deg om hvordan ny teknologi påvirker måten vi interagerer med kundene på, og hvordan du kan sikre at all interaksjon kan bygge opp under selskapets kundesentriske forbedringskultur.

Du vil bli kjent med utviklingen i kundeservice sin rolle overfor både kunde og organisasjonen.

Dette er bakteppet for en introduksjon til nye fremvoksende teknologier og noen enkle prinsipper for hvordan vi bør forholde oss til kundereisene i et kundeserviceperspektiv.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Marcus GarbergMarcus Garberg

Marcus Garberg er en entusiastisk problemløser og digitaliseringsrådgiver, og har lang erfaring med innovasjon og forbedringsarbeid i blant annet kundeservicefunksjonen. Han har bakgrunn som sivilingeniør innen olje og gass, men ble en del av det teknologifokuserte konsulentselskapet Avo Consulting i 2018. Til vanlig arbeider Marcus med digital rådgivning, strategisk forretningsutvikling, organisasjonsutvikling og effektivisering av arbeidsprosesser. Han har lang erfaring fra utviklerroller med teknologier innen automatisering og kunstig intelligens, men har de siste årene inntatt en mer forretningsorientert og strategisk rolle som rådgiver for sine kunder.

Ønsker din bedrift å bli bedre på salg?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.