Logo

Key Account Manager – hvordan du lykkes i rollen

Hvorfor lykkes noen selgere bedre enn andre? I dette kurset lærer du de viktigste suksesskriteriene for å lykkes med salg. Bli bedre på metodikk, retorikk og struktur. Ta kurset og bli en bedre Key Account Manager.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Steinar Muggerud

Antall leksjonerLeksjoner:14

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Suksessfaktorer og mentale salgshindere
  • Kundens kjøpsprosess vs din egen salgsprosess
  • Hvordan avdekke behov med GROW og SPIN
  • Forstå kjøpssignaler og argumentasjonsteknikk
  • Retorikk og kommunikasjon – kunsten å overtale
  • Hvordan bruke Ciceromodellen til struktur og kommunikasjon
  • Innvendinger, løsningsforslag og closing

Hvorfor lykkes noen selgere bedre enn andre? Hva gjør de annerledes for å få kundenes oppmerksomhet?

I dette salgskurset lærer du rammeverket og de viktigste verktøyene for å lykkes i KAM-rollen. Du lærer salgsmetodikk, retorikk, struktur, salgsprosess og de viktigste suksesskriteriene i salg.

Alle jobber med salg. Enten du er lærer, utvikler eller konsulent. Mye av tiden i næringslivet brukes på å overbevise, påvirke, kommunisere og samarbeide med andre i løpet av en arbeidsdag.

Men å være en dyktig Key Account Manager er et av de mest krevende, vanskelige og utfordrende yrkene du kan ha.

Som KAM må du ha ferdigheter innen psykologi, relasjonskompetanse, strategi og forretningsforståelse. Du bør ha analytiske evner, se sammenhenger, forstå økonomi og regnskap og ikke minst følge med på teknologisk utvikling. Og selvfølgelig må du ha sterke ferdigheter innen kommunikasjon, retorikk, presentasjonsteknikk og i tøffe forhandlinger.

Dette Key Account Manager-kurset passer for deg som enten er ny i salgsrollen, har jobbet med salg i noen år eller ønsker å utvikle deg videre til Key Account Manager.

KAM-kurset lærer deg viktige verktøy for kommunikasjon, samhandling og gruppedynamikk. Derfor passer også kurset for salgssjefer, gründere eller forretningsutviklere som ønsker å lære mer om hvordan de kan samarbeide bedre med andre.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Steinar MuggerudSteinar Muggerud

Steinar Muggerud har internasjonal ledererfaring i media, marketing og teknologi. Han har over 20 års erfaring innen salg og salgsutvikling både i Norge og internasjonalt. Han har jobbet på operativt og strategisk i Aftenposten, FINN.no og Media Norge før han ble en del av Learning & Development sentralt i Schibsted. Muggerud ledet arbeidet med salgstransformasjon i Schibsted Sales Academy og har i dag ansvar for strategisk læring i Videocation. Her hjelper han mennesker og organisasjoner forberede seg på fremtiden gjennom kompetanseutvikling og kontinuerlig læring. Steinar er nysgjerrig og er genuint opptatt av god innsikt som skaper gode kundeopplevelser. Trenger du pedagogisk rådgivning, salgsworkshop eller veiledning til hvordan din bedrift skal utvikles – ta kontakt!.

Ønsker din bedrift å bli bedre på salg?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.