Logo

Kurs i forhandlingsteknikk

Dette er et kurs i forhandlingsteknikk for deg som er leverandør/selger eller innkjøper/kunde og skal gjennomføre forhandlinger for din bedrift.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Vivi-Ann Hilde

Antall leksjonerLeksjoner:16

TidVarighet:70 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hva rollen som forhandler inneholder og hva en god forhandler gjør
  • De viktigste elementene i forhandlingen som gjør at du oppnår best mulig avtale
  • Hva du skal forberede før en forhandling
  • Når du skal forlate forhandlingsbordet
  • Hvordan identifisere og bruke forhandlingsvariabler – dine spillkort i forhandlingen
  • Håndtering av vanskelige situasjoner og personer i en forhandling

Dette kurset i forhandlingsteknikk gir deg konkrete verktøy du kan bruke i forberedelse og gjennomføring av forhandlinger, slik at du oppnår bedre resultater og større trygghet i forhandlerrollen.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Vivi-Ann  HildeVivi-Ann Hilde

Vivi-Ann Hilde er rådgiver og hjelper sine kunder med å oppnå mål og resultater. Da trenger de kunnskap, verktøy og selvtillit, og det ønsker Hilde å bidra med. Kundene er ledere og selgere i offentlig og privat sektor. Det er flere veier til gode resultater, og en av dem er å vite hvordan du skal gjennomføre gode forhandlinger. Hilde er siviløkonom fra NHH og partner i konsulentselskapet Considium, som er kjent for resultatledelse. Hun har halve karrieren hatt lederjobber innen markedsføring i merkevarebedrifter som Orkla, Procordia og Macks Bryggeri. Resten av tiden har hun vært i konsulentbransjen i PwC, EBS og Considium.

Ønsker din bedrift å bli bedre på salg?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.