Logo

Drittsekker på jobben

Etter kurset vil du kanskje aldri se på kollegene dine, sjefen din eller arbeidsmiljøet på samme måte igjen. For hva skjer når drittsekker, destruktive ledere og kultur på feilspor får lov til å herje på arbeidsplassen?

Kom i gang

EkspertKursekspert:Sidsel Winther Storaas

Antall leksjonerLeksjoner:16

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvilke virkemidler drittsekker gjerne bruker
  • Forskjellen mellom sertifiserte drittsekker og de som bare er ubetenksomme
  • Effekten av å ha drittsekker på jobb
  • Hva destruktiv ledelse er og hvordan det påvirker virksomheten
  • Gamle og nye hersketeknikker
  • Hvorfor blir man drittsekk eller destruktiv leder?
  • Strategier for å takle drittsekker og destruktive ledere
  • 7 kulturer som reduserer produktivitet, trivsel og samhandling

Hvor bra har du det egentlig på jobben? Har du noen gang kommet ut av et møte og mumlet “tosk”, “drittsekk”, “kjerring” eller liknende og vært ganske frustrert?

Kommer du hjem og er dønn sliten og litt lei av alt snakk om politikk og andre uvesentligheter? Gruer du deg til mandag? Da er du ikke alene.

Når du oppdager at dere har “drittsekker” på jobb, eller at sjefen blir destruktiv – hva gjør du da? Eller når hele kulturen i selskapet er inne i et mønster som er alt annet enn kjekt og produktivt?

I dette kurset får du vite hva som skjer, hvorfor det skjer, hvilke tegn du kan se etter og tips til hvordan du kan gjøre noe med det.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Sidsel Winther StoraasSidsel Winther Storaas

Sidsel Winther Storaas er i kategorien «eksepsjonell kvalitetsleder». Hun har erfaring fra krevende fag- og lederoppgaver med virksomhets-, kvalitets- og forbedringsledelse på strategisk nivå i maritim industri og i olje og gass. Men en egen nysgjerrighet og lidenskap for kvalitet, gløder hun for å formidle og overføre sin ekspertise til andre.

Ønsker din bedrift å bli bedre på HR?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.