Logo

CV-suksess!

Hvordan skriver du en CV som får deg på jobbintervju? I dette kurset lærer du hvordan du kan optimalisere dine søknadspapirer for å sikre deg plass på intervjuet.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Tonje Brattås

Antall leksjonerLeksjoner: 9

TidVarighet: 40 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Skrive titler og undertitler som fenger
  • Bruke nøkkelkvalifikasjoner til å fremme dine beste kvalifikasjoner
  • Strukturere tidligere stillinger og studier
  • Hva du kan droppe i en CV
  • Tilpasse CV-en til stillingen og din nye arbeidsgiver

Få jobbintervju med en god CV!

Dette kurset passer for deg som har erfaringer fra studier og arbeidsliv, og som ønsker å klatre videre på karrierestigen.

Kurset passer også for deg som ikke er på utkikk etter en ny jobb akkurat nå, men som ønsker å lære mer om deg selv og egne kvalifikasjoner.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Tonje BrattåsTonje Brattås

Tonje Brattås har veiledet skribenter i hvordan man bygger opp søknadspapirene for å fremstille kundens kvalifikasjoner på best mulig måte, som førte til mange tilbakemeldinger om innkallelse til intervju fra kundene. Arbeidet inspirerte videre til å forske på temaet i hennes masteroppgave, som viste at det sannsynligvis gis for lite eller dårlig opplæring i hvordan man skal utforme tekster som CV og søknad i grunnskolen og videregående opplæring. Derfor må kunnskapen i de fleste tilfeller tilegnes i voksen alder. På bakgrunn av disse erfaringene og funnene, har det vært mulig å utvikle kurs som kan hjelpe enhver til å bli en bedre CV- og søknadsskriver.

Ønsker din bedrift å bli bedre på kompetanseutvikling?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.