Logo

Google Ad Grants – gratis annonsering for veldedige organisasjoner

Google Ad Grants gir veldedige organisasjoner muligheten til å gratis annonsere på Google. Her får du innføring og oversikt over hvordan du kan bli med i dette programmet.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Erik Storm

Antall leksjonerLeksjoner: 9

TidVarighet: 45 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Kjenne til kravene for å bli med i Google Ad Grants
  • Være i stand til å sende inn og få godkjent søknaden
  • Være i stand til å sette opp en kampanje innenfor reglene
  • Være i stand til å vurdere og forbedre kampanjene i Ad Grants

Google Ad Grants gir veldedige organisasjoner som oppfyller noen krav til å annonsere for inntil 10.000 dollar pr måned på Google.

Dette er en fantastisk mulighet til de som blir godkjent, og her tar vi deg gjennom både søknaden og oppsettet av kampanjer og annonser.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Erik StormErik Storm

Erik Storm er en digital entusiast og selverklært nerd som hjelper bedrifter med søk (SEM og SEO), samt strategi, rådgivning og analyse i den digitale verden. Storm er eier av Digital Opptur, og jobber med å bygge et moderne digitalt byrå. Han har i mange år hjulpet store og små bedrifter med digitalisering ved hjelp av de riktige grepene og innsats. Storm er glad i å dele kunnskap, spesielt om digital markedsføring, og han er nysgjerrig på hvordan man kan skape gode kampanjer og resultater.

Ønsker din bedrift å bli bedre på markedsføring?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.