Logo

Google Ads – slik jobber du godt med et byrå

Å få hjelp med Google Ads fra et byrå kan være både lurt og lønnsomt – men det stiller noen krav til deg som annonsør også. Her får du konkrete tips og råd om hvordan du lykkes i samarbeidet med et byrå.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Erik Storm

Antall leksjonerLeksjoner:9

TidVarighet:45 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvordan finne og jobbe godt med et byrå på Google Ads
  • Hvordan vurdere om dere skal få hjelp til Google Ads
  • Ha kontroll på kostnader og eierskap av data
  • Fordele oppgaver mellom deg og byrået

Google Ads kan fort være noe dere ikke har kompetanse på internt, og da er det å jobbe sammen med et byrå som spesialiserer seg på Google Ads noe du bør vurdere.

Som i alle samarbeid er det en rekke ting du bør tenke på som påvirker hvor vellykket investeringen vil være. I dette kurset forteller Erik Storm deg det du må vite og tenke på for å jobbe godt med et byrå.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Erik StormErik Storm

Erik Storm er en digital entusiast og selverklært nerd som hjelper bedrifter med søk (SEM og SEO), samt strategi, rådgivning og analyse i den digitale verden. Storm er eier av Digital Opptur, og jobber med å bygge et moderne digitalt byrå. Han har i mange år hjulpet store og små bedrifter med digitalisering ved hjelp av de riktige grepene og innsats. Storm er glad i å dele kunnskap, spesielt om digital markedsføring, og han er nysgjerrig på hvordan man kan skape gode kampanjer og resultater.

Ønsker din bedrift å bli bedre på markedsføring?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.