Logo

Google Data Studio – slik rapporterer du som en konge

Google Data Studio er et av de beste verktøyene tilgjengelig. Lær hvordan du setter opp rapporter og kobler på data fra kildene du ønsker i dette kurset.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Erik Storm

Antall leksjonerLeksjoner: 13

TidVarighet: 60 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • I dette kurset vil du lære både hvordan du oppretter og kobler inn data, men også hvordan du både deler rapporten enten det er internt eller eksternt.

Google Data Studio er et enkelt – men stadig mer omfattende – system for å vise frem data fra en rekke kilder. Her kan du koble på alt fra egne data, til alle Google-produktene. Du kan tilpasse og sette det opp slik du ønsker.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Erik StormErik Storm

Erik Storm er en digital entusiast og selverklært nerd som hjelper bedrifter med søk (SEM og SEO), samt strategi, rådgivning og analyse i den digitale verden. Storm er eier av Digital Opptur, og jobber med å bygge et moderne digitalt byrå. Han har i mange år hjulpet store og små bedrifter med digitalisering ved hjelp av de riktige grepene og innsats. Storm er glad i å dele kunnskap, spesielt om digital markedsføring, og han er nysgjerrig på hvordan man kan skape gode kampanjer og resultater.

Ønsker din bedrift å bli bedre på markedsføring?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.