Logo

Kom i gang med Adobe Illustrator

Dette kurset i Adobe Illustrator lærer Adobe-ekspert Espen Irgens deg grunnleggende teknikker steg for steg.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Espen Irgens

Antall leksjonerLeksjoner:10

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Bli kjent med arbeidsområdet i Illustrator
  • Tastatursnarveier
  • Grunnleggende objekter: Firkant, sirkel, polygon og stjerne
  • Gruppere og justere objekter
  • Fargelegging av objekter
  • Stroke, pathfinder, transformasjon og penneverktøy

Adobe Illustrator brukes til blant annet logoer, ikoner, typografi, grafer og diagram, informasjonsgrafikk og komplekse illustrasjoner.

I dette kurset i Adobe Illustrator viser Adobe-ekspert Espen Irgens deg hvordan du oppretter grunnleggende former, og hvordan du manøvrerer i arbeidsområdet.

Mye av det du lærer her kan du også dra nytte av i for eksempel Photoshop, InDesign, Affinity Designer, Coreldraw og Sketch.

Når du er gjennom kurset har du bygget opp et lite bibliotek av standard ikoner, og du vil være i stand til å redigere vektorgrafikk fra andre kilder.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Espen IrgensEspen Irgens

Espen Irgens har undervist i Adobe-programvare siden 90-tallet, for fagskoler, høyskoler og videregående, i tillegg til mange firmaer. Han har lang fartstid innen publisering, både på trykk og digitalt, fra reklamebyrå, publikasjoner og små og store bedrifter. Irgens har fokus på hvordan du jobber effektivt i programvaren, også for å redusere slitasjeskader.

Ønsker din bedrift å bli bedre på Adobe?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.