Logo

Gmail – slik kommer du raskt i gang

Dette kurset lærer deg å komme raskt i gang med Gmail. Du lærer å produsere e-post og organisere innboksen din.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Magnus Johansson

Antall leksjonerLeksjoner: 5

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Brukergrensesnittet til Gmail
  • Produksjon av e-post
  • Organiser innboksen og livet ditt
  • Få mer ut av Gmail
  • Bruk av Chat og App

Ønsker du å ha kontroll over innboksen din?

I dette kurset lærer du hvordan du produserer e-post, og hvordan du organiserer innboksen din. I tillegg vises funksjoner som hjelper deg med å administrere kontoen din.

Du lærer hvordan Gmail ser ut, og hvor du finner de viktigste funksjonene. Du lærer hva du bør tenke på og hvordan du kan legge ved innhold fra andre medier i en e-post.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Magnus JohanssonMagnus Johansson

Magnus Johansson har en unik kombinasjon av teknisk og pedagogisk kompetanse, og er en ettertraktet konsulent for personer og bedrifter som ønsker å ta i bruk G Suite. Han har i over 20 år arbeidet innenfor utdanningssektoren i både Sverige og Norge. De siste 15 årene har han hatt fokus på hensiktsmessig og god bruk av digitale verktøy, og han er sertifisert som kursholder i Google sine verktøy. Ved å arbeide tett på brukere har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner og arbeidsmåter som gjør verktøyene til Google virkelig nyttige.

Ønsker din bedrift å bli bedre i Google Workspace?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.