Logo

Forever Employable Part 2

Dette kurset lærer deg hvordan du bygger ditt nettverk, markerer din tilstedeværelse og blir en anerkjent ekspert i din bransje.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Jeff Gothelf

Antall leksjonerLeksjoner: 0

MikrofonSpråk: Engelsk

SertifikatDu lærer:

  Om du ikke har sett del 1, se kurset Forever Employable del 1 her.

  Becoming Forever Employable betyr at nettverket ditt vet nøyaktig hvilket problem du hjelper dem med å løse. Det betyr at du er den første personen de henvender seg til når det er behov for din kompetanse.

  Dette kurset lærer deg hvordan du bygger ditt nettverk, markerer din tilstedeværelse og blir en anerkjent ekspert i din bransje.

  Hver modul lærer ett aspekt ved å bygge en personlig merkevare og hvordan du bruker den til å forsikre din karriere som dagens flyktige verden krever.

  Kom i gang

  Har du allerede en konto?

  Logg inn for å se kurset

  Jeff GothelfJeff Gothelf

  Jeff Gothelf startet som programvaredesigner, og jobber nå som coach, konsulent og foredragsholder. Jeff lærer ledere og team å fokusere på kundene sine, lære av feil og skape en smidig kultur som kontinuerlig forbedrer produkter og tjenester og måten de jobber på.

  Han er medforfatter av den prisbelønte boka "Lean UX" og "Sense & Respond."

  "Jeg tror for mye tid og penger blir kastet bort på ideer som ikke fungerer. Verden er drevet av teknologi og endrer seg for fort til at vi pålitelig kan forutsi hva som vil fungere. Dagens ledere må inspirere og samarbeide, ikke detaljstyre, for å drive smidighet og innovasjon i sine organisasjoner."

  Nylig var Jeff medstifter av Sense & Respond Press, et forlag for praktiske forretningsbøker for travle ledere. Hans siste bok, "Forever Employable", ble utgitt i juni 2020.

  Ønsker din bedrift å bli bedre på motivasjon?

  Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.