Logo

Kurs i bærekraftstrategi

Dette kurset i bærekraftstrategi lærer deg å avdekke eksterne og interne forhold, sette føringer og mål og implementere tiltak som understøtter dem.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Kaia Østbye Andresen

Antall leksjonerLeksjoner: 17

TidVarighet: 75 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Megatrender: Klimakrise, naturkrise, folkehelse, globalisering, ulikhet og aktivisme
  • Hvordan utføre bransjeanalyse og verdikjedeanalyse
  • Hvordan utføre interessentanalyse og vesentlighetsanalyse
  • Integrere bærekraftsstrategi i virksomhet og forretningsmål
  • Bærekraftsledelse

Bærekraftsarbeidet er i utvikling, som gjør det ekstra spennende å jobbe med. Vi ser stadig nye lover, regler og initiativer, både nasjonalt og globalt. Forskningen peker på stadig flere utfordringer, og ikke minst løsninger.

Har din virksomhet en egen bærekraftstrategi?

Den trenger ikke være så ulik vanlig strategiarbeid – det handler i grove trekk om å avdekke eksterne og interne forhold, sette føringer og mål og implementere tiltak som understøtter dem.

I dette kurset bærekraftstrategi tar Kaia Østby Andresen deg gjennom denne prosessen på en måte som er tilpasset bærekraftsfeltet, og du lærer hvordan du kan tenke bærekraft, strategi og integrering i forretningsdrift.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Kaia Østbye AndresenKaia Østbye Andresen

Kaia Andresen har mange års erfaring med bærekraftsledelse, kommunikasjon og markedsføring. Hun har tidligere vært leder for bærekraft i REMA 1000, og jobber i dag med å rådgi virksomheter om god og effektiv bærekraftsledelse. Hun brenner for å gjøre bærekraft til en integrert del av virksomheters forretningsstrategi, og har med sin bakgrunn i bærekraft, kommunikasjon og markedsføring, et øye for kommersielle muligheter bærekraftsarbeidet kan skape.

Ønsker din bedrift å bli bedre på bærekraft?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.