Logo

Grunnkurs i Adobe Premiere Rush

Flerkanal videoproduksjon er utfordrende. Kvadrat (1:1) til Instagram, landskap (16:9) til Youtube og vertikal (2:3) til Facebook. I dette grunnkurset lærer du å bruke Adobe Premiere Rush til å levere video til alle kanaler og flater.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Morten Vee

Antall leksjonerLeksjoner:17

TidVarighet:70 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Gjennomgang av brukergrensesnitt og installasjon
  • Innlast og opptak av materiale
  • Klipp av video og lyd
  • Legge på egen grafikk og template grafikk
  • Eksport av video til ulike formater
  • Arkivering av prosjekt

Flerkanal videoproduksjon er utfordrende. Kvadrat (1:1) til Instagram, landskap (16:9) til Youtube og vertikal (2:3) til Facebook.

I dette kurset lærer du å bruke Adobe Premiere Rush til å levere video til alle kanaler og flater.

På grunn av sosiale medier og mobiltelefon blir videoproduksjonen mer og mer kompleks. Du må nå tilpasse videoformatet til ulike kanaler: f.eks. firkantet video, vertikal video, motion graphics og video som spilles av uten lyd. Dette gir mange utfordringer.

Adobe Premiere Rush er et videoredigeringsprogram som er laget for denne type utfordringer. Med dette kurset kommer du raskt i gang med å forstå og løse utfordringene.

Kurset er bygd opp rundt et prosjekt som du gjennomfører fra innlasting av filer til publisering på YouTube.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Morten VeeMorten Vee

Morten Vee er utdannet ved den Norske TV-skolen på Lillehammer og jobber til daglig som innholdsprodusent. Han har tidligere jobbet freelance som fotograf og postprodusent, og står blant annet bak produksjonsselskapene Subfilm AS og Norsk Dokumentarfilm, samt etterarbeidsselskapet The Frameworks. Morten har vært med på å produsere dokumentarfilm, tv-serier og oppdragsfilm. Han ble nominert til Gullrutens Fagpris beste foto for serien Oppdrag Nord-Norge i 2012.

Ønsker din bedrift å bli bedre på Adobe?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.