Logo

Nybegynnerkurs i Adobe Lightroom Classic

Adobe Lightroom Classic er et program som er laget for å organisere og redigere mange bilder samtidig. I dette nybegynnerkurset ser vi på importering, redigering og sortering av bilder.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Gjermund Dammen

Antall leksjonerLeksjoner:15

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Importere bilder inn i Lightroom
  • Redigere bilder i Lightroom
  • Sortere og velge bilder
  • Lage en bok i Lightroom
  • Legge bilder inn i Lightroom kartmodul

I dette nybegynnerkurset skal du lære mer om Adobe Lightroom Classic.

Du skal få se på hvordan du importerer bilder inn i Lightroom og hvordan du kan sortere bildene dine.

Du får se hvordan du legger bilder inn i Lightroom's kart modul og hvordan du kan lage en bok av bildene dine i Lightroom's bok modul.

Du skal også få se hvordan du kan redigere bildene dine i Lightroom.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Gjermund DammenGjermund Dammen

Gjermund Dammen har jobbet som fotograf med eget fotostudio sentralt på Tynset, siden 2004. Han har undervist i foto i flere år, som fast ansatt lærer på videregående skole i medier og kommunikasjon. Han har jobbet som lærer i analog fotografering og mørkeroms fremkalling på folkehøyskole, og har holdt kurs i både foto, video og markedsføring for bedrifter, kommune og privatpersoner. Gjermund har også jobbet som journalist i avis og har jobbet i reklamebyrå med både foto og design. I dag jobber han fulltid som fotograf i eget firma, og jobbet med portrett og familiefoto, bryllup, reklame og eiendomsfoto. Gjermund har en Bachelorgrad i kommunikasjon fra Edith Cowan university i Australia, med hoved fokus på fotografi og video. Han har også en praktisk Pedagogisk utdanning fra Høgskolen i Nord Trøndelag, pluss data og media utdanning fra Høgskolen i Hedmark.

Ønsker din bedrift å bli bedre på Adobe?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.