Logo

Få en bedre arbeidsflyt med Google Disk

Enten du har liten erfaring med Google Disk eller allerede har kjennskap til systemet, vil du få en dekkende oversikt over mulighetene Google Disk kan by på, og hvordan du kan bruke det så hensiktsmessig som mulig.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Magnus Johansson

Antall leksjonerLeksjoner: 15

TidVarighet: 70 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvordan organisere Google Disk på en god måte
  • Struktur i Google Disk
  • Samarbeid og deling i Google Disk
  • Arbeide mer effektivt med Google Disk

Ønsker du å lære deg hvordan du kan bruke Google Disk på en god og hensiktsmessig måte?

Da er dette Google Disk-kurset noe for deg!

Enten du har liten erfaring med Google Disk eller allerede har kjennskap til systemet, vil du få en dekkende oversikt over mulighetene Google Disk kan by på, og hvordan du kan utnytte dem så smart som mulig.

Det legges vekt på å lære de viktigste funksjonene i systemet, og å innarbeide gode rutiner.

Etter at du har gjennomført kurset vil du ha kjennskap til grunnleggende funksjoner i administrering av filene dine, og hvordan man kan samarbeide gjennom Google Disk.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Magnus JohanssonMagnus Johansson

Magnus Johansson har en unik kombinasjon av teknisk og pedagogisk kompetanse, og er en ettertraktet konsulent for personer og bedrifter som ønsker å ta i bruk G Suite. Han har i over 20 år arbeidet innenfor utdanningssektoren i både Sverige og Norge. De siste 15 årene har han hatt fokus på hensiktsmessig og god bruk av digitale verktøy, og han er sertifisert som kursholder i Google sine verktøy. Ved å arbeide tett på brukere har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner og arbeidsmåter som gjør verktøyene til Google virkelig nyttige.

Ønsker din bedrift å bli bedre i Google Workspace?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.