Logo

Google Presentasjoner for viderekomne

Dette kurset i Google Presentasjoner passer for deg som har erfaring med å lage presentasjoner i Google, og som ønsker å lære mer om nye og spennende funksjoner.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Magnus Johansson

Antall leksjonerLeksjoner: 16

TidVarighet: 75 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Deling og samarbeid med Google Presentasjoner
  • Bruk av objekter
  • Mayers prinsipper
  • Publisere en presentasjon på en nettside
  • G Suite Marketplace – en butikk med gode verktøy

Har du grunnleggende kjennskap til Google Presentasjoner, men vil komme deg videre?

Dette kurset i Google Presentasjoner passer for deg som har erfaring med å lage presentasjoner i Google, og som ønsker å få enda bedre kontroll over mulighetene som ligger i dette programmet, samt lære om nye, spennende funksjoner.

Kurset fokuserer på hvordan du kan samarbeide med andre i en og samme presentasjon, både internt og eksternt.

Du får også eksempler på alternativ kreativ bruk av presentasjoner. Sist men ikke minst vil du lære om de tolv prinsippene til Mayer.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Magnus JohanssonMagnus Johansson

Magnus Johansson har en unik kombinasjon av teknisk og pedagogisk kompetanse, og er en ettertraktet konsulent for personer og bedrifter som ønsker å ta i bruk G Suite. Han har i over 20 år arbeidet innenfor utdanningssektoren i både Sverige og Norge. De siste 15 årene har han hatt fokus på hensiktsmessig og god bruk av digitale verktøy, og han er sertifisert som kursholder i Google sine verktøy. Ved å arbeide tett på brukere har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner og arbeidsmåter som gjør verktøyene til Google virkelig nyttige.

Ønsker din bedrift å bli bedre i Google Workspace?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.