Logo

Kunsten å overbevise

Ønsker du å bli bedre til å overbevise andre? Torunn Meyer lærer deg hvordan du får økt gjennomslagskraft ved hjelp av tydeligere kroppsspråk, sanser, ord og historiefortelling.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Torunn Meyer

Antall leksjonerLeksjoner:14

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvorfor tilstedeværelse og bruk av sansene er nødvendig for å overbevise
  • Hvorfor det er så viktig å bruke rett ord til rett tid for å få gjennomslag
  • Hvordan riktig bruk av kroppsspråket gjør deg enda mer overbevisende
  • Hvordan overbevise noen som du opplever er imot deg
  • Hvordan få mottaker åpen og positiv til ditt budskap før du faktisk formidler det

Kanskje er dette året hvor du virkelig får gjennomslagskraft på jobben, eller kanskje vil du bare generelt bli bedre på å overbevise menneskene rundt deg?

I dette kurset viser skuespiller Torunn Meyer deg hvordan du ved hjelp av tydeligere kroppsspråk, sanser og bevisst bruk av ord og historiefortelling blir en mester i å overbevise andre!

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Torunn MeyerTorunn Meyer

Torunn Meyer jobber både individuelt og i grupper med ledere på alle nivåer innen offentlig sektor, privat næringsliv og ulike organisasjoner. Som hun selv sier: Vi må alle kommunisere, og det å kunne få kropp, stemme og ord til å “spille på samme lag” kan være utfordrende for alle. Meyer er god på å se urealisert potensiale hos dem hun jobber med, og vil hjelpe deg med å kommunisere bedre.

Ønsker din bedrift å bli bedre på kommunikasjon?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.