Logo

Grunnleggende kurs i godstransport – del 1

I dette kurset lærer du som er daglig leder eller kostnadsansvarlig for transport om de ulike mekanismene innen transportfaget – slik at du kan forhandle frem gode og kostnadseffektive transportløsninger.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Tore Nøstdal

Antall leksjonerLeksjoner: 14

TidVarighet: 75 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Transportmarkedet i Norge
  • De vanligste transportproduktene i Norge
  • Fraktberegning og prisforståelse
  • Ansvarsforhold i godstransport
  • Ansvarsforhold i transport av farlig gods
  • Reklamasjonsregler og rett til erstatning

Transport påvirker hele regnskapet i bedriften din, og utgjør en av de største kostnadene for norske bedrifter i dag.

Med kontinuerlige endringer i markedet som miljøkrav, varestrømmer, netthandel, robotisering og nedleggelse av lokale butikker, kommer du langt med en basiskompetanse som gjør deg i stand til å stille de riktige spørsmålene i samtaler med transportutøverne, og dermed gjøre de beste vurderingene.

I dette todelte kurset lærer du som er daglig leder eller kostnadsansvarlig for transport om de ulike mekanismene innen transportfaget – slik at du kan forhandle frem gode og kostnadseffektive transportløsninger.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Tore NøstdalTore Nøstdal

Transport- og logistikkfaget er et stort fagområde. Med alle markedsendringene rundt miljøkrav, endrete varestrømmer, netthandel, robotisering og nedleggelse av lokale butikker, kan det være greit å inneha en basiskompetanse. Slik kan du gjøre de riktige vurderingene og stille de riktige spørsmålene i samtaler med transportutøverne. Tore Nøstdal har arbeidet med salg og rådgivning av transporttjenester i over 25 år med både store og små bedrifter i hele Norge. Nøstdal har erfaring fra Tollpost Globe, (nåværende Post Nord), Kuehne+Nagel, DB Schenker og som rådgiver i Norwegian Logistics.

Ønsker din bedrift å bli bedre på kompetanse?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.