Logo

Kurs i prediktiv modellering

Etter å ha tatt kurs i prediktiv modellering er du i stand til anbefale egen organisasjon hvordan dere kan få på plass prognoser for å styre verdikjeden bedre.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Magne Bakkeli

Antall leksjonerLeksjoner:18

TidVarighet:90 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Forstå basiskonseptene innen prediksjon av tidsserier
  • Beskrive prosessen for prediktiv modellering av tidsserier
  • Beskrive hvordan egen organisasjon praktisk kan komme i gang
  • Lage egne prognoser i Excel og PowerBI

Å styre en virksomhet og ta beslutninger uten å ta hensyn til hvordan vi tror fremtiden vil bli – er som å styre en bil ved å kun se i bakspeilet på landskapet og veien vi har passert.

Prognoser gir muligheten til å se fremover, gjennom frontruten, for å nå destinasjonen eller målet.

Kurs i prediktiv modellering lærer deg hvordan din organisasjon kan få på plass prognoser for å styre verdikjeden bedre.

Du vil få praktiske eksempler og gode forklaringer på vanskelige konsepter innen prediksjon av tidsserier, og gi det både knaggene du trenger for videre læring og inspirasjon for å komme i gang med prediktiv modellering på egen hånd.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Magne BakkeliMagne Bakkeli

Magne Bakkeli har de siste 20 årene bistått organisasjoner med å få verdi av data. Bakkeli har jobbet som prosjektleder, rådgiver og arkitekt for en lang rekke dataplattform- og analyse-initiativ. Han er i dag selvstendig konsulent innen data og analyse, etter at han i en årrekke har vært ansvarlig for fagområdet i PwC Consulting.

Ønsker din bedrift å bli bedre på digitalisering?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.