Logo

Kurs i bærekraftsrapportering

Dette kurset gir deg en innføring i bærekraftsrapportering, slik at du kan lage en aktuell og vesentlig bærekraftsrapport som møter interessentenes forventning.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Amalie Gøperød

Antall leksjonerLeksjoner:10

TidVarighet:56 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • De mest anerkjente rapporteringsrammeverkene på ESG
  • Hvordan utføre en vesentlighetsanalyse
  • Hvordan utvikle rapportinnhold etter internasjonal standard
  • Sikre kvalitetskontroll gjennom rapporteringsprinsipper
  • Etablere styringsmekanismer for kontinuerlig forbedring

Er det utfordrende å navigere gjennom ulike standarder for bærekraft?

SDG, GRI, GHG, og TCFD er bare noen av begrepene som kan forvirre mange av oss.

Dette kurset i bærekraftrapportering gir deg en innføring i hvordan du utarbeider en bærekraftsrapport. Lær hvordan du møter eksterne interessenters rapporteringskrav og forventinger.

Du blir guidet gjennom de mest vanlige ESG-rammeverkene og hvordan de komplimenterer hverandre. Bærekraftsrapportering handler ikke bare om rapporter – utføres det riktig, kan du utnytte informasjon for å utvikle strategier og måle prestasjoner over tid.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Amalie GøperødAmalie Gøperød

Amalie er utdannet med en Master i Internasjonal Business med fordypning i Bærekraft i USA. Hun har tidligere jobbet i Brussel hos CSR Europe, med fokus på å analysere selskapers bærekraftsrapporter og håndtere sektorinitiativer for å fremme mer bærekraftige verdikjeder. Til daglig jobber Amalie i CEMAsys hvor hun hjelper bedrifter med å integrere og rapportere på de internasjonale standardene på bærekraft som gir selskaper både et konkurransefortrinn samtidig som det styrker et langsiktig finansielt resultat.

Ønsker din bedrift å bli bedre på bærekraft?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.