Logo

Lær om nettsiden din med Google Search Console

I dette kurset får du en konkret innføring i hvordan Google Search Console kan gi deg nyttig innsikt om nettsiden din, og hjelpe deg med å forbedre den.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Erik Storm

Antall leksjonerLeksjoner: 14

TidVarighet: 60 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvordan du bekrefter egen nettside og tar i bruk Search Console, hva dataene her betyr og hvilke tall du bør følge med på jevnlig
  • Hva Google Search Console er, hvorfor det er smart å legge inn nettstedet her og følge med på dataene som blir tilgjengelig
  • Legge inn eget nettsted og få det bekreftet
  • Sende inn nettstedskart til Google
  • Finne søkeord som gir deg verdi
  • Vurdere og forbedre innholdet på siden basert på data

Google-søk er for mange nettsider den viktigste kilden til trafikk, og Google deler masse informasjon med deg om hvordan brukere opplever nettsiden din.

I dette kurset lærer du hva Google Search Console er, hvordan du legger inn nettstedet ditt og hvilke tall og data du finner her.

Du lærer også hvordan du kan bli mer synlig i søk og bruke informasjonen til å forbedre både nettsiden og andre aspekter av bedriften din.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Erik StormErik Storm

Erik Storm er en digital entusiast og selverklært nerd som hjelper bedrifter med søk (SEM og SEO), samt strategi, rådgivning og analyse i den digitale verden. Storm er eier av Digital Opptur, og jobber med å bygge et moderne digitalt byrå. Han har i mange år hjulpet store og små bedrifter med digitalisering ved hjelp av de riktige grepene og innsats. Storm er glad i å dele kunnskap, spesielt om digital markedsføring, og han er nysgjerrig på hvordan man kan skape gode kampanjer og resultater.

Ønsker din bedrift å bli bedre på markedsføring?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.