Logo

Grunnkurs i Adobe Premiere Pro

Dette grunnkurset i Adobe Premier Pro lærer deg hvordan du post-produserer en video, fra installasjon av Premiere Pro til ferdig eksportert video i riktig format.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Morten Vee

Antall leksjonerLeksjoner:22

TidVarighet:110 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Installere Premiere Pro riktig
  • Laste inn materialet ditt i Premiere Pro
  • Bruke forskjellige metoder for klipping
  • Mikse lydopptak og musikk
  • Bruke effekter
  • Korrigere fargene på materialet ditt
  • Eksportere og arkivere ferdig film

Dette grunnkurset i Adobe Premiere Pro er bygd opp rundt et prosjekt som du skal gjennomføre, og du får tilgang til å laste ned alle nødvendige prosjektfiler.

På veien gir ekspert Morten Vee deg sine eksperttips om hvordan du får mest mulig ut av din datamaskin og Premiere Pro, samt metoder for å jobbe effektivt og samtidig unngå belastningsskader.

Grunnkurset gir deg også opplæring i metoder for klipp, miksing av lyd, bruk av effekter, enkel fargekorrigering, eksport og arkivering av ferdig film i Adobe Premiere Pro.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Morten VeeMorten Vee

Morten Vee er utdannet ved den Norske TV-skolen på Lillehammer og jobber til daglig som innholdsprodusent. Han har tidligere jobbet freelance som fotograf og postprodusent, og står blant annet bak produksjonsselskapene Subfilm AS og Norsk Dokumentarfilm, samt etterarbeidsselskapet The Frameworks. Morten har vært med på å produsere dokumentarfilm, tv-serier og oppdragsfilm. Han ble nominert til Gullrutens Fagpris beste foto for serien Oppdrag Nord-Norge i 2012.

Ønsker din bedrift å bli bedre på Adobe?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.