Logo

Kurs i Adobe Photoshop Express

I dette kurset lærer du hva appen Photoshop Express har å by på, som blant annet ansiktsretusjering, bytting av bakgrunner og forskjellige filtre.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Gjermund Dammen

Antall leksjonerLeksjoner:13

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Ansiktsretusjering
  • Filtre
  • Bytte bakgrunn
  • Importere bilder

Det er Adobe som står bak de populære bilderedigeringsprogrammene Photoshop og Lightroom, men visste du at de også har laget en app som lar deg drive med bilderedigering på mobilen?

Dette kurset i Adobe Photoshop Express gir deg en innføring i Photoshop Express, som er spesielt utviklet for fotografering og redigering på mobilen.

Appen er enkel å bruke, samtidig som den åpner for avansert redigering. Her kan du redigere bilder du tar med telefonen, eller du kan hente inn bilder fra Google Foto, Facebook, Dropbox eller Lightroom.

I dette kurset viser Adobe-ekspert Gjermund Dammen deg hvordan du gjør ansiktsretusjering, bytter bakgrunner og bruker forskjellige filtre i denne fantastiske appen.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Gjermund DammenGjermund Dammen

Gjermund Dammen har jobbet som fotograf med eget fotostudio sentralt på Tynset, siden 2004. Han har undervist i foto i flere år, som fast ansatt lærer på videregående skole i medier og kommunikasjon. Han har jobbet som lærer i analog fotografering og mørkeroms fremkalling på folkehøyskole, og har holdt kurs i både foto, video og markedsføring for bedrifter, kommune og privatpersoner. Gjermund har også jobbet som journalist i avis og har jobbet i reklamebyrå med både foto og design. I dag jobber han fulltid som fotograf i eget firma, og jobbet med portrett og familiefoto, bryllup, reklame og eiendomsfoto. Gjermund har en Bachelorgrad i kommunikasjon fra Edith Cowan university i Australia, med hoved fokus på fotografi og video. Han har også en praktisk Pedagogisk utdanning fra Høgskolen i Nord Trøndelag, pluss data og media utdanning fra Høgskolen i Hedmark.

Ønsker din bedrift å bli bedre på Adobe?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.