Logo

Effektive videomøter med Google Meet

I dette Google Meet-kurset får du en innføring i to gode verktøy fra Google som lar deg gjøre nettopp dette. Velkommen til Chat og Meet!

Kom i gang

EkspertKursekspert: Magnus Johansson

Antall leksjonerLeksjoner: 17

TidVarighet: 70 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvordan du tar kontakt med andre i Google-universet, på jobb eller på en privat Gmail-konto
  • Hvordan du kan opprette og ta i bruk egne chatterom
  • Hvordan du kan bli med på eller opprette videomøter på flere måter
  • Hvordan du kan delta på best mulig måte i et videomøte og hva dere bør tenke på i et videomøte

Ønsker du å kommunisere enklere og mer effektiv med kollegaer?

Google Hangouts er erstattet av Google Chat og Meet – men hvordan bruker du disse to verktøyene på en så hensiktsmessig måte som mulig, slik at du kommuniserer effektivt og sparer tid?

I dette Google Meet-kurset får du en innføring i hvordan du bruker Google Chat og Meet, slik at du kan fasilitere samtaler og kommunisere sømløst i chatterom og videomøter.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Magnus JohanssonMagnus Johansson

Magnus Johansson har en unik kombinasjon av teknisk og pedagogisk kompetanse, og er en ettertraktet konsulent for personer og bedrifter som ønsker å ta i bruk G Suite. Han har i over 20 år arbeidet innenfor utdanningssektoren i både Sverige og Norge. De siste 15 årene har han hatt fokus på hensiktsmessig og god bruk av digitale verktøy, og han er sertifisert som kursholder i Google sine verktøy. Ved å arbeide tett på brukere har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner og arbeidsmåter som gjør verktøyene til Google virkelig nyttige.

Ønsker din bedrift å bli bedre på Google Workspace?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.