Logo

Google Dokumenter for viderekomne

Har du lært deg det grunnleggende i Google Dokumenter og vil komme deg videre? Da er dette kurset i Google Dokumenter noe for deg.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Magnus Johansson

Antall leksjonerLeksjoner:15

TidVarighet:70 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Deling og samarbeid i Google Dokumenter
  • Bruk av objekter
  • Publisere et dokument på en nettside
  • G Suite Marketplace – en butikk med mange gode verktøy i Google dokumenter

Dette Google Dokumenter-kurset passer for deg som har erfaring med tekstbehandling i Google, og som ønsker å få enda bedre kontroll over mulighetene som ligger i dette programmet.

I dette kurset vil det være stort fokus på hvordan du kan samarbeide med andre i samme dokument – både internt og eksternt.

Kurset vil gjøre at du foretrekker å bruke Google Dokumenter som tekstbehandlingsprogram på jobb, men også privat.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Magnus JohanssonMagnus Johansson

Magnus Johansson har en unik kombinasjon av teknisk og pedagogisk kompetanse, og er en ettertraktet konsulent for personer og bedrifter som ønsker å ta i bruk G Suite. Han har i over 20 år arbeidet innenfor utdanningssektoren i både Sverige og Norge. De siste 15 årene har han hatt fokus på hensiktsmessig og god bruk av digitale verktøy, og han er sertifisert som kursholder i Google sine verktøy. Ved å arbeide tett på brukere har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner og arbeidsmåter som gjør verktøyene til Google virkelig nyttige.

Ønsker din bedrift å bli bedre i Google Workspace?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.