Logo

Lag vakre presentasjoner med Google Presentasjoner

Dette kurset går gjennom grunnleggende funksjonalitet og arbeidsmåter for å lage vakre og gode presentasjoner med Google Presentasjoner.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Magnus Johansson

Antall leksjonerLeksjoner:16

TidVarighet:70 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Brukergrensesnitt, hvordan logge på og begynne å lage presentasjoner
  • Legge til ulike objekter og organisere dem i grupper
  • Arbeide med animasjoner og overganger – lag en vakker og levende presentasjon
  • Hvordan presentere og distribuere en presentasjon
  • Hvordan bruke appen – Presentasjon

Ønsker du å lære deg hvordan du tar i bruk Google Presentasjoner på en god og hensiktsmessig måte? Da er dette kurset for deg!

Kurset passer for deg som har liten erfaring med presentasjoner, og som ønsker å få en oversikt over mulighetene som ligger i Google Presentasjoner.

Det passer også for deg som allerede har gjort deg litt kjent med systemet, men som ønsker å jobbe på bedre og mer hensiktsmessige måter.

Det legges vekt på å lære de viktigste funksjonene i systemet og innarbeide gode rutiner.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Magnus JohanssonMagnus Johansson

Magnus Johansson har en unik kombinasjon av teknisk og pedagogisk kompetanse, og er en ettertraktet konsulent for personer og bedrifter som ønsker å ta i bruk G Suite. Han har i over 20 år arbeidet innenfor utdanningssektoren i både Sverige og Norge. De siste 15 årene har han hatt fokus på hensiktsmessig og god bruk av digitale verktøy, og han er sertifisert som kursholder i Google sine verktøy. Ved å arbeide tett på brukere har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner og arbeidsmåter som gjør verktøyene til Google virkelig nyttige.

Ønsker din bedrift å bli bedre i Google Workspace?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.