Logo

Nytt og nyttig i Google Workspace

Det har kommet en rekke store oppdateringer i Google Workspace det siste året, men hvilke? Og hva kan de gjøre for deg? I dette Google Workspace-kurset lærer du om de aller viktigste, og hvordan du kan jobbe med dem.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Magnus Johansson

Antall leksjonerLeksjoner: 15

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Nytt i 2022
  • Hvordan arbeide mer effektivt
  • Hybrid arbeidsplass
  • Administrere Google Workspace

Det har kommet en rekke store oppdateringer i Google det siste året, men hvilke? Og hva kan de gjøre for deg?

I dette kurset lærer du om de aller viktigste, og hvordan du kan jobbe med dem.

Kurset passer for deg som ønsker å være oppdatert på hva som er nytt i Google Workspace, og hva oppdateringene betyr for deg.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Magnus JohanssonMagnus Johansson

Magnus Johansson har en unik kombinasjon av teknisk og pedagogisk kompetanse, og er en ettertraktet konsulent for personer og bedrifter som ønsker å ta i bruk G Suite. Han har i over 20 år arbeidet innenfor utdanningssektoren i både Sverige og Norge. De siste 15 årene har han hatt fokus på hensiktsmessig og god bruk av digitale verktøy, og han er sertifisert som kursholder i Google sine verktøy. Ved å arbeide tett på brukere har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner og arbeidsmåter som gjør verktøyene til Google virkelig nyttige.

Ønsker din bedrift å bli bedre i Google Workspace?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.