Logo

Salgskurs - slik får du ja fra flere kunder

Dette salgskurset lærer deg verktøyene som gir deg ja fra flere kunder. Kurset passer for alle, men er spesielt rettet mot deg som er daglig leder.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Helge Bharat Johnsen

Antall leksjonerLeksjoner: 18

TidVarighet: 75 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Forstå hva du faktisk selger
  • Forstå hvem kundene dine er
  • Avdekke kundebehov
  • Utvikle prospekter
  • Hvordan ta første kontakt
  • Hvordan håndtere innvendinger
  • Hvordan trene, repetere og justere

Dette er et salgskurs med Helge Bharat Johnsen.

Bharat Johnsen bygget opp sin egen salgsbedrift fra 0 til 40 millioner kroner i omsetning. I dette salgskurset lærer han deg verktøyene du trenger for å oppnå tilsvarende suksess.

Uten salg stopper butikken. For det er ikke bare selgere som må kunne salg. Alle i bedriften må forstå betydningen av salg, og hvordan de selv kan bidra til salg. Derfor passer dette kurset for alle i en bedrift.

I dette salgskurset lærer du metoder for å overvinne de fem grunnleggende hindringene i et salg: Ingen behov, ingen penger, ingen hast, ingen lyst og ingen tillit.

Er du daglig leder, er det viktig at du forstår moderne salg, slik at du kan utvikle en bedrift med en sterk og stolt salgskultur. Etter dette salgskurset vil du være godt rustet til nettopp det.

Du vil bli kjent med de grunnleggende prinsippene i moderne salg, slik at du er i stand til å etablere og evaluere salgsprosesser i din bedrift.

Salgskurset går metodisk gjennom hvordan din virksomhet kan jobbe systematisk med salg som gir suksess. Du lærer om prospecting, møtebooking, kvalifisering av leads, kundekontakt, behovsanalyse, presentasjon og closing. Du lærer de vanligste feilene som selgere gjør, og om salgsprosessen som får flere kunder til å si ja.

Dette salgskurset passer for daglig leder som har operativt salgsansvar eller for deg som er salgsansvarlig i en liten eller mellomstor bedrift.

Hvis det er ett kurs du skal ta for å komme i gang med salg, så er det dette salgskurset...

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Helge Bharat JohnsenHelge Bharat Johnsen

Helge Bharat Johnsen har ansatt og lært opp over 200 unge selgere i løpet av de siste 10 årene, i tillegg til å ha vært medvirkende til å starte seks svært lønnsomme bedrifter. I dag er han eier og daglig leder i konsulentselskapet Innovation Support AS. Johnsen brenner for salg B2B, og synes det er synd at mange har en negativ assosiasjon til salg. «Salg gjort på riktig måte er en fantastisk følelse, både for deg selv og for den som blir solgt til». Det Johnsen lærer bort er ikke hentet fra en bok fra 80-tallet – alt dreier seg om metoder som fungerer i det norske markedet i dag.

Ønsker din bedrift å bli bedre på salg?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.