Logo

Innføring i No-Code med Appfarm

Bygg avanserte applikasjoner som en superhelt – helt uten å kode! Appfarm er et no-code verktøy som lar deg lage web- og mobilapplikasjoner med visuelle byggeklosser lynraskt - nesten som å bygge lego.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Kristian Mella

Antall leksjonerLeksjoner:17

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Forstå prinsippene bak no-code
  • Lage enkle applikasjoner med Appfarm Create
  • Definere brukergrensesnitt og navigering
  • Definere logikk for å manipulere data og enkle operasjoner
  • Definere datamodell / database
  • Definere enkle skjermbilder med input og validering
  • Lage et enkelt dashboard

No-code er en gruppe teknologier som lar deg lage applikasjoner, integrasjoner og prosesstøtte uten å programmere. Grunnkonseptet er å sette sammen byggeklosser.

Med Appfarm som teknologi kan du lage nærmest alle typer avanserte applikasjoner for å støtte og digitalisere din bedrift, eller for å lansere ditt neste produkt.

Hurtighet er nøkkelen her, både med tanke på utviklingstid, men også med tanke på effektiv forvaltning.

I dette kurset vil du lære mer om disse grunnprinsippene, og du vil også få en hands-on gjennomgang av hvordan lage en konkret applikasjon.

Denne hands-on gjennomgangen kan gjøres både med og uten tilgang til verktøyet vårt – Appfarm Create.

For tilgang til Appfarm Create – kontakt appcademy@appfarm.io.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Kristian MellaKristian Mella

Kristian Mella har jobbet med no-code og low-code plattformer i 15 år. Hans bakgrunn som utvikler, løsningsarkitekt og prosjektleder kombinert med erfaring fra løsningsleveranser på tvers av bransjer, gjør at han har en unikt innblikk i alle aspekter ved applikasjonsutvikling - fra kundebehov til leveranse. Teknologien har nå tatt oss dit at selv de mest avanserte forretningsbehov er mulig å implementere uten å kode. Kristian leder i dag produkt-teamet i Appfarm – et selskap som leverer en skybasert plattform som lar deg lage avanserte web- og mobilapplikasjoner helt uten å kode, uten kompromisser på funksjonalitet eller sikkerhet.

Ønsker din bedrift å bli bedre på digitalisering?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.