Logo

Introduksjon til HubSpot

Dette kurset gir det den introen du trenger for å bli en suksessfull bruker i HubSpot, og det grunnlaget du trenger for å utføre jobben din på en god og effektiv måte.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Emilie Nøss Wangen

Antall leksjonerLeksjoner: 14

TidVarighet: 60 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • HubSpots historie og bakgrunn
  • Forskjellen på HubSpot og det tradisjonelle CRM-systemet
  • Hvordan navigere i HubSpot
  • Forståelse av standard objekter og hvordan de er assosiert
  • Intro til Økosystem og navigere hjelpemidler
  • Sette opp profilen og personlige preferanser

I dette kurset får du en introduksjon til HubSpot, og en grundig innføring i det du trenger å vite for å forstå hvordan plattformen fungerer.

For å få mest mulig ut av HubSpot, er det viktig å ikke forhaste seg inn i plattformen, men forstå det helt grunnleggende og hvordan den skiller seg fra andre verktøy du muligens har jobbet i tidligere.

Du vil få en unik innsikt i HubSpot’s historiske utgangspunkt, tankegangen bak oppsettet og en titt på de objektene som får hele plattformen til å spille på lag.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Emilie Nøss  WangenEmilie Nøss Wangen

Dette innebærer å få disse ulike avdelingene til å spille på lag, forene mål og strategier, og forankre dette i teknologi. Hun har med seg erfaring fra USA, Dubai og Irland, hvor hun har fått et internasjonalt perspektiv på hvordan noen av de beste og mest suksessfulle selskapene jobber med å bryte ned slike interne siloer.

Ønsker din bedrift å bli bedre på HubSpot?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.