Logo

Salgsverktøy i HubSpot – fra lead til deal

Dette kurset lærer deg salgsverktøy selgere trenger for å finne de riktige kundene. Lær hvordan HubSpot kan hjelpe deg med å booke inn det første møtet.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Emilie Nøss Wangen

Antall leksjonerLeksjoner:14

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Eierskap til dine leads
  • Filtre og lister
  • Scoring av leads
  • Sales extension
  • Snippets og notes
  • Sekvenser
  • Task queue

Har du allerede tatt vårt innføringskurs i HubSpot og vil lære enda mer?

Eller er du kanskje bare nysgjerrig på hvordan du som jobber i salg kan få enda mer ut av HubSpot?

I dette kurset viser HubSpot-ekspert Emilie Nøss Wangen deg hvilke verktøy du som er i en selgende rolle bør ta i bruk når du skal jobbe med å finne de riktige folkene å ta kontakt med, og hvordan HubSpot kan hjelpe deg når du skal booke inn det første møtet!

Du lærer hvordan du kan eliminere kjedelige og tidkrevende adminoppgaver ved å bruke smarte malverk og automatiseringsteknikker, mens du likevel holder ett av de aller viktigste elementene ved salg i behold – nemlig det personlige!

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Emilie Nøss  WangenEmilie Nøss Wangen

Dette innebærer å få disse ulike avdelingene til å spille på lag, forene mål og strategier, og forankre dette i teknologi. Hun har med seg erfaring fra USA, Dubai og Irland, hvor hun har fått et internasjonalt perspektiv på hvordan noen av de beste og mest suksessfulle selskapene jobber med å bryte ned slike interne siloer.

Ønsker din bedrift å bli bedre på HubSpot?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.