Logo

Kom i flyt på jobb!

Har du hørt om flyt og positiv psykologi? Ikke? Da må du se dette kurset! Når dere tilrettelegger for flyt på arbeidsplassen, vil dere nemlig i høyere grad prestere godt – og trives enda bedre.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Nina Hanssen

Antall leksjonerLeksjoner: 13

TidVarighet: 60 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hva flyt er, og hvordan det er nyttig i arbeidslivet
  • Hvordan flyt kan være en ressurs for ledere
  • Hva som hindrer flyt, og hvordan vi kan komme oss forbi det
  • Hvordan legge til rette for flyt på arbeidsplassen

Hva er flyt?

Jo – det er den kreative tilstanden du er i når du er så engasjert og oppslukt av det du driver med, at du glemmer tid og sted.

Faktisk påvirker flyt både effektivitet, produktivitet og resultater – og mange bedrifter bruker flyt bevisst for å få et bedre arbeidsmiljø og mer glede.

For det er fullt mulig å legge tilrettelegge for flyt! Det innebærer å planlegge og tenke annerledes rundt faste rutiner, og det er akkurat det du lærer å gjøre i dette kurset.

Du vil også lære om mulige hindringer som blokkerer for den gode flyten. Et godt arbeidsliv er et variert arbeidsliv der hele arbeidsmiljøet trives.

Flyt gir engasjert konsentrasjon, økt effektivitet og kan være din nøkkel til trivsel og en rikere hverdag der du jobber.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Nina HanssenNina Hanssen

Nina Hanssen har i over 30 år jobbet med kommunikasjon. Siden 2010 har hun jobbet med positiv psykologi. Hun har spesialisert seg på flytteorien og hvordan vi kan bruke dette til å skape en bedre hverdag. Skaper du mer flyt blant medarbeiderne dine, skaper du samtidig større entusiasme og glede på arbeidsplassen. Nina har så langt skrevet 7 bøker og er selv et eksempel på at flow gjør deg mer effektiv og glad.

Ønsker din bedrift å bli bedre på motivasjon?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.