Logo

Google Classroom – en portal for læring

I dette Google Classroom-kurset lærer du grunnleggende funksjonalitet som du trenger for å komme igang med Google Classroom. Du vil også lære deg mer innovativ bruk som bidrar til å gjøre arbeidshverdagen din enklere.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Magnus Johansson

Antall leksjonerLeksjoner: 15

TidVarighet: 60 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Kom i gang med Google Classroom
  • Kommunisere gjennom Google Classroom
  • Vurdering og Google Classroom
  • Innsyn fra elev og andre på nett og mobil

Ønsker du å lære deg hvordan du tar i bruk Google Classroom på en god og hensiktsmessig måte?

Da er dette kurset for deg! Kanskje arbeider du med opplæring og ønsker en læringsplattform, men det kan like gjerne være at du ønsker å ha et sted der du kan dele og kommunisere med kollegaer på jobb.

Kurset passer også for deg som allerede har begynt å bruke Google Classroom, men som ønsker å utnytte dette verktøyet enda mer.

Det legges vekt på å lære de viktigste funksjonene i systemet og innarbeide gode rutiner.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Magnus JohanssonMagnus Johansson

Magnus Johansson har en unik kombinasjon av teknisk og pedagogisk kompetanse, og er en ettertraktet konsulent for personer og bedrifter som ønsker å ta i bruk G Suite. Han har i over 20 år arbeidet innenfor utdanningssektoren i både Sverige og Norge. De siste 15 årene har han hatt fokus på hensiktsmessig og god bruk av digitale verktøy, og han er sertifisert som kursholder i Google sine verktøy. Ved å arbeide tett på brukere har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner og arbeidsmåter som gjør verktøyene til Google virkelig nyttige.

Ønsker din bedrift å bli bedre i Google Workspace?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.