Logo

Hvordan lykkes med avstandsledelse

Flere jobber i prosjekter hjemmefra eller samarbeider på tvers av avdelinger, byer eller land. Dette kurset lærer ledere hvordan du lykkes med avstandsledelse.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Vigdis Austrheim

Antall leksjonerLeksjoner:19

TidVarighet:90 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Bevissthet i lederrollen som avstandsleder
  • Målsetting, tydelighet og struktur
  • Prestasjonsstyring, inspirasjon og engasjement
  • Bygge gode team uavhengig av lokasjon.
  • Kommunikasjon, møtekultur og verktøy
  • Tilbakemeldinger og anerkjennelse

Dette kurset lærer deg hvordan du lykkes med avstandsledelse.

Kurset gir deg faglig påfyll og en struktur som løser utfordringer med å få med deg medarbeidere eller “stakeholders” som ikke sitter der du er, samt inspirere på avstand og følge opp.

Når du er ferdig med kurset i avstandsledelse, kommer skuldrene dine til å senke seg i visshet om at du har blitt forstått, og at du oppfattes som tilgjengelig, mer tydelig og inspirerende som leder.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Vigdis AustrheimVigdis Austrheim

Vigdis Austrheim har personlig erfart hvor krevende og spennende avstandsledelse kan være. Hun har ledet team nasjonalt spredt i Bergen, Stavanger, Trondheim, og internasjonalt i eksempelvis Danmark, England, Frankrike, Dubai, Mexico og Japan. Selv liker Austrheim godt å jobbe fra hjemmekontoret. Hun har unik erfaring fra endringsarbeid i Microsoft, og brenner for tydelig og inspirerende ledelse, kommunikasjon, kultur og innovasjon. Hun har vært rådgiver i Great Place to Work, og vet hva som skaper gode arbeidsplasser. I dag jobber hun som lederutvikler gjennom eget selskap.

Ønsker din bedrift å bli bedre på ledelse?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.