Logo

Slik lykkes du med ledelse av digitale distribuerte team

Dette kurset lærer deg å lede og utvikle distribuerte team, der deltakerne samarbeider, trives, utvikles og leverer verdi på kontinuerlig basis til kundene.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Jon Urdal

Antall leksjonerLeksjoner:15

TidVarighet:90 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvordan du forbereder deg på lederutfordringene som distribuerte team skaper
  • Innsikt i fem sentrale kunnskapsmoduler som til sammen resulterer i gode, samspillende og leveransedyktige team
  • Hvordan du som leder kan påvirke og utvikle teamet og de oppgavene som teamet er satt til å levere på

Å lede team fra distanse, der deltakerne ikke sitter samlokalisert, er krevende.

Parallelt med at teamet skal levere effektivt, produktivt og med høy kvalitet, må lederen ta ekstra hensyn til hver av deltakerne og til samarbeidet internt i teamet og mellom teamene.

Dette kurset gir deg innsikt i hva du skal fokusere på for å lede distribuerte team som trives, utvikles, samarbeider og leverer fremragende kundeverdi.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Jon UrdalJon Urdal

Jon Urdal har betydelig strategisk og operasjonell ledererfaring og vet at velfungerende team er kjernen i verdiskapningen. Hans tilnærming er bygget på kombinasjonen av involverende og desentralisert lederadferd, Lean-Agil metodikk og utvikling av team som trives, utvikles og leverer fremragende kundeverdi. Som toppleder i flere større skandinaviske selskaper har han benyttet sin erfaring til både å redde virksomheter og til å etablere forbedringskulturer. Jon coacher ledere og team, holder kurs, foredrag og fasiliterer bedriftsinterne workshops.

Ønsker din bedrift å bli bedre på ledelse?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.