Logo

Feedback – ditt viktigste lederverktøy

Dette feedback-kurset lærer deg metoder for å kunne gi effektive tilbakemeldinger. Kurset passer spesielt godt for nye ledere eller deg som ønsker å bli bedre på lederkommunikasjon.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Anne Lise Heide

Antall leksjonerLeksjoner:17

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvordan gi og ta imot positiv feedback
  • Hvordan gi negativ feedback
  • Hvordan skape en positiv feedbackkultur på jobben

Gode feedback-teknikker er et av de viktigste verktøyene du kan lære deg som leder, og med enkle og effektive metoder kan du få en langt bedre effekt av tilbakemeldingene dine.

Metodene får du i dette kurset, og du lærer også hva som er viktig når du mottar en tilbakemelding, og hvorfor dette er særlig viktig for deg som har en lederrolle.

Dette er feedback-kurset for deg som jobber med kommunikasjon og ledelse, enten du har personalansvar, er fagansvarlig eller prosjektleder.

Kurset egner seg for alle som ønsker å bli bedre på god lederkommunikasjon, men det er spesielt godt egnet for deg som er relativt ny som leder.

Gode feedback-teknikker er kunnskap som du vil ha nytte og glede av i alle situasjoner der du jobber tett sammen med andre mennesker, enten du leder en arbeidsprosess eller et team.

Etter at du har tatt kurset vil du oppdage at det er enklere for deg å gå inn i en vanskelig samtale, og du vil merke at du har fått teknikker som tar brodden av noen av de vanskeligste tilbakemeldingene.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Anne Lise HeideAnne Lise Heide

Anne Lise har selv bred ledererfaring fra ulike bransjer og varierte lederroller. Hun er DNCF sertifisert coach, har en master i HR & ledelse, og har jobbet med lederutvikling på alle nivåer i virksomheten. Anne Lises styrke ligger i evnen til å designe gode lærings- og utviklingsprosesser og skape trygge læringsrom som fremmer kreativitet, entusiasme og aktiv deltakelse blant deltakerne.Hun brenner for smart læringsdesign og er opptatt av praktisk rettede utviklingstiltak som gir god overføringsverdi og gjør det enkelt å implementere ny kunnskap i deltakernes hverdag.

Ønsker din bedrift å bli bedre på kommunikasjon?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.

Eirik Bache-Wiig

Eirik Bache-Wiig