Logo

Introduksjon til Adobe Photoshop

Dette kurset i Adobe Photoshop gir deg en introduksjon til Adobe Photoshop og nyttige triks du kan bruke for å redigere bildene dine.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Gjermund Dammen

Antall leksjonerLeksjoner: 14

TidVarighet: 60 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Tilpasse arbeidsområdet slik du vil ha det
  • Selektere objekter og områder i bildet
  • Bruke justeringslag til å forandre farge på en kjole
  • Bruke maskering i lag
  • Fjerne og slette uønskede elementer i bildet
  • Bruke flere bilder sammen i lag, til å bytte himmel fra et bilde til et annet

Dette kurset gir deg en grunnleggende innføring i Adobe Photoshop.

Vil du kunne forandre farge på en kjole, fjerne surfere på en strand eller en kvise på nesen? Eller vil du bytte ut himmelen i bildet ditt med noe mer spennende?

Etter å ha tatt dette kurset i Adobe Photoshop, er du i stand til å gjøre enkle redigeringer i bildene dine.

Du kan fjerne uønskede elementer i bildet, selektere områder i bildet og redigere dem, forandre farge på en kjole og lysne mørke områder i bildene dine.

Du lærer å jobbe med lag, justeringslag og du lærer maskering av lag.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Gjermund DammenGjermund Dammen

Gjermund Dammen har jobbet som fotograf med eget fotostudio sentralt på Tynset, siden 2004. Han har undervist i foto i flere år, som fast ansatt lærer på videregående skole i medier og kommunikasjon. Han har jobbet som lærer i analog fotografering og mørkeroms fremkalling på folkehøyskole, og har holdt kurs i både foto, video og markedsføring for bedrifter, kommune og privatpersoner. Gjermund har også jobbet som journalist i avis og har jobbet i reklamebyrå med både foto og design. I dag jobber han fulltid som fotograf i eget firma, og jobbet med portrett og familiefoto, bryllup, reklame og eiendomsfoto. Gjermund har en Bachelorgrad i kommunikasjon fra Edith Cowan university i Australia, med hoved fokus på fotografi og video. Han har også en praktisk Pedagogisk utdanning fra Høgskolen i Nord Trøndelag, pluss data og media utdanning fra Høgskolen i Hedmark.

Ønsker din bedrift å bli bedre på Adobe?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.